5 mei 2017: Di-Rect treedt op op het hoofdpodium op Duivendaal in Wageningen
Volledig scherm
5 mei 2017: Di-Rect treedt op op het hoofdpodium op Duivendaal in Wageningen © Herman Stöver

'5 Mei' wil ook vrede in de stad Wageningen

WAGENINGEN - Het is nog altijd de vraag hoe 5 mei er dit jaar in de binnenstad van Wageningen uit gaat zien. Er wordt overlegd op vele fronten om onvrede bij ondernemers en organisatoren, zoals die vorig jaar aan de oppervlakte kwam, te voorkomen. 

3 reacties

 • Nope

  3 jaar geleden
  Gaat vast goed komen als Wageningen45 ophoud met bestaan zij maken 5 mei steeds minder leuke, en de markt is prima plek voor de hoofdpodium dat het druk is daar is normaal 
 • Hennie Brouwer

  3 jaar geleden
  Lekker makkelijk om Anoniem te reageren. Mopperen als een kip zonder kop. Een goede samenwerking heb je nodig om er een prachtig feest van te maken. Dat er weer een podium moet komen in de Heerenstraat is helder. Dit wordt echt gemist. Maar om te zeggen dat de ambtenaren het feest kapot maken gaat echt een stap te ver. Gezelligheid met veiligheid kunnen niet zonder elkaar op zo'n groot evenement als dit. en daar heb je wel ambtenaren voor nodig.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Hoofdpodium hoort op de markt en moet in handen zijn van de cafes.Tevens moet het podium terug in de heerenstraat waar het allemaal begonnen is bij cafe loburg.Laat het over aan deze mensen en stuur deze dag de ambtenaren en de rest de stad uit, deze mensen maken ons  festival kapot !!!

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Lukt het onze verslaggever Startschotgala-kaarten te scoren?
  Play

  Lukt het onze verslagge­ver Startschot­ga­la-kaar­ten te scoren?

 2. Politie schiet ongewapende 13-jarige dood in VS
  Play

  Politie schiet ongewapen­de 13-jarige dood in VS

De Vallei