Volledig scherm
Niet alle lampen doen het in Veenendaal. © PZC

Achterstand bij defecte straatlampen Veenendaal

VEENENDAAL - Straatlantaarns die het niet doen in Veenendaal? Dat komt vaker voor de laatste tijd. Door het winterse weer in december heeft de netbeheerder een achterstand opgelopen, meldt de gemeente Veenendaal.

Er wordt hard gewerkt om deze achterstand in te lopen, aldus de gemeente die oproept om storingen te blijven melden via citytec.nl. De gemeente zelf gaat daar namelijk niet meer over. Citytec regelt de openbare verlichting.

In Veenendaal kwamen de afgelopen dagen onder andere uit de wijk Petenbos Oost. Andere meldingen kwamen van de Groen van Prinstererstraat en de Patrimoniumlaan in de wijk Franse Gat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei