Ana Hulzebosch wil Rhenen mooi houden

Ana Hulsebosch uit Achterberg is nummer 2 van Rhenens Belang. Een partij met drie vrouwen aan de top van de lijst: ,,In de gemeenteraad kan het allemaal wel wat dynamischer wat ons betreft, maar we zijn bijvoorbeeld wel blij met onze vernieuwde binnenstad. Rhenen is gewoon heel, heel mooi en wij willen ons inzetten om dat minstens zo te houden. En zoals iedereen willen ook wij een goed oplossing voor de files in de stad en rond de Rijnbrug. Ik wil niet bij de beste stuurlui aan wal staan, maar er zelf dus voor zorgen dat Rhenen in de goede richting gaat veranderen. En jawel, ook dat Achterberg een veilige oversteek krijgt.''

Volledig scherm
Ana Hulsebosch-Salgado van Rhenens Belang © Herman Stöver

Het stemkistje
De Gelderlander portretteert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart dagelijks kandidaten voor de gemeenteraden in Rivierenland. Ze beklimmen het speciale Gelderlander-stemkistje en declameren waarom u op ze moet stemmen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei