Volledig scherm
Bagels & Beans strijkt binnenkort neer in Veenendaal. © DG

Bagels & Beans strijkt neer in Veenendaal

VEENENDAAL - Veenendaal krijgt een filiaal van Bagels & Beans. De horecazaak strijkt neer in het centrum op de hoek van de Brouwersgracht en de ingang van de Corridor.

Bagels & Beans wordt de derde horecagelegenheid die de deuren opent aan het zuidelijk deel van de Brouwersgracht. Daar zitten ook espressobar De Fazant en horecazaak Eten en Drinken @Brouwer.

Schoonste wc van Nederland

Volledig scherm
© DG

Er zitten al twee filialen van Bagels & Beans in de Gelderse Vallei: in Ede en Wageningen. De zaak aan de Wageningse Hoofdstraat viel vorig jaar nog in de prijzen bij de landelijke verkiezing van de schoonste wc van Nederland. 

Uitbater Madelon Angelier was destijds bijzonder content met de eerste plaats in het Nationaal Toiletonderzoek 2016. ,,Als de bezoekers een vies toilet zien, denken ze dat het eten en drinken ook niet goed zijn.’’

  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei