Volledig scherm
Henschotermeer in de verkoop. woudenberg van de lagemaat heijgraaf den treek © Elizabeth Heijblom

Bezoek aan Henschotermeer gaat maximaal 3,50 euro kosten

Zwemmen in het Henschotermeer in Woudenberg gaat in de toekomst geld kosten. Ook komen er hekken rond het gebied. Dat heeft de nieuwe exploitant Van de Lagemaat na overleg met de provincie en de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Woudenberg besloten.

Omdat er nog bepalende factoren zijn waar nog geen definitief uitsluitsel over is, is de hoogte van de entreeprijs nog niet definitief vastgesteld. ,,We streven er echt naar om dit bedrag zo laag mogelijk te houden en zeker op minder dan 3,50 euro per persoon uit te laten komen”, vertelt eigenaar Martien van de Lagemaat ,,Ook zullen er verschillende abonnementsvormen mogelijk zijn. Denk aan een seizoensabonnement.''

Van de Lagemaat heeft de wens om in de winterperiode tussen 1 oktober en 31 maart geen entree te heffen, maar alleen het parkeertarief. 

Op 31 maart is er een bijeenkomst voor het publiek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei