Jan Bosman (links) en Wil Maarschalkerweerd op het viaduct van verkeersknooppunt Rhenen.
Volledig scherm
Jan Bosman (links) en Wil Maarschalkerweerd op het viaduct van verkeersknooppunt Rhenen. © William Hoogteyling

'Bredere Rijnbrug gaat files niet oplossen'

RHENEN - Alleen de Rhenense Rijnbrug verbreden? Dat gaat niet helpen tegen de files. Dat vindt Rhenenaar Jan Bosman die samen met diverse buurtgenoten probeert de politiek wakker te schudden. ,,Dat is miljoenen over de balk smijten.’’

10 reacties

 • DeKiep

  5 jaar geleden
  Denk ook dat een verbreding geen oplossing is, de A30 doortrekken naar de A15 los veel ellende op in Rhenen en in Wageningen
 • Hugo

  5 jaar geleden
  Met alleen de brug verbreden is het probleem niet helemaal opgelost. Beste is een snelweg van A12 naar A15 waarbij tevens rondweg Veenendaal wordt opgelost. De wegen in deze omgeving staan iedere spits vol.
 • Titus

  5 jaar geleden
  In dit kleine land duren procedures veel te lang om de ruimte goed te benutten. Wat voor de hand ligt wordt niet gedaan, naar burgers en anderen die ervan weten, ( dagelijkse ervaring ) wordt niet geluisterd, en vooruitdenken of visie is er onvoldoende! Oplossingen moeten sneller, en aangepast worden aan toekomst ontwikkelingen overal!  Provincies lijken er geen gelijke tred mee te houden. Om het politiek incorrect te zeggen, een kwalijke beroeps deformatie?
 • Joris

  5 jaar geleden
  Trek de spoorlijn door naar Kesteren Nijmegen en Amersfoort. Kan supersnelle verbinding zijn in een met auto’s dicht geslibt land. 
 • Enspijk

  5 jaar geleden
  Goed idee!Maar dat gaat 20 jaar duren.Iedereen in dit landje moet er eerst iets van vinden. En dan beginnen alle procedures.

In samenwerking met indebuurt Ede