De burgemeesters Jan Kottelenberg (links) en Floor Vermeulen en Izaak Mauritz (rechts) kijken naar de uitleg van Henk Mauritz in zijn Opheusdense boomkwekerij.
Volledig scherm
PREMIUM
De burgemeesters Jan Kottelenberg (links) en Floor Vermeulen en Izaak Mauritz (rechts) kijken naar de uitleg van Henk Mauritz in zijn Opheusdense boomkwekerij. © William Hoogteyling

Burgemeesters Neder-Betuwe en Wageningen hebben meer met elkaar gemeen dan gedacht: samenkomst bij jubilerende boomkwekers Mauritz

Het was een bijzonder bedrijfsbezoek dat de burgemeesters Jan Kottelenberg (Neder-Betuwe) en Floor Vermeulen (Wageningen) onlangs samen brachten aan de vijftigjarige Boomkwekerij Combinatie Mauritz in Opheusden. De buren ontmoetten elkaar voor het eerst en bleken meer gemeen te hebben dan gedacht. En keken op van de enorme innovatiedrang in de laanboomsector.

1 reactie

  • A.M. Berben

    1 dag geleden
    Redactie: de foto bij dit artikel is veel ouder dan 1960. Op de vrachtauto is nog een provinciaal kenteken te zien en die werden al in 1953 afgeschaft en vervangen door kentekens van het huidig systeem.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei