De Wageningse coalitie heft het champagneglas
Volledig scherm
De Wageningse coalitie heft het champagneglas © DG/Eric Wijnacker

Champagne voor de kettingkastcoalitie in Wageningen

WAGENINGEN _ A l vóór 11 uur op zaterdagochtend werden twee door GroenLinks meegebrachte champagneflessen ontkurkt; er is overeenstemming bereikt over een Wageningse coalitieakkoord tussen GroenLinks, D66, PvdA en CU.

12 reacties

 • P.E G

  5 jaar geleden
  Lijkt mij een zegen!
 • Defeatless

  5 jaar geleden
  De enige reden dat met niet met de Stadspartij in zee wilde, was de wethouder die ze zouden leveren. Dat was 4 jaar lang hoofdpijn, dus dan maar dit.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Gun ze de periode van 4 maanden, Bogers en Eweg hebben er een potje van gemaakt. Gudde heeft een goede leermeester in onze veilingmeester. Dus slechter kan het niet worden. 
 • Socrates3

  5 jaar geleden
  Pointe gemist? 
 • Jan Meurs

  5 jaar geleden
  Wat een ramp voor Wageningen 
 1. Klimaatactivisten die actie voerden bij Rabobank moeten van OM boetes betalen: ‘Wie is hier nou echt aan het vernielen?’
  PREMIUM
  2

  Klimaatac­ti­vis­ten die actie voerden bij Rabobank moeten van OM boetes betalen: ‘Wie is hier nou echt aan het vernielen?’

  Tegen zes klimaatactivisten uit Ede, Wageningen en Nijmegen is vrijdag 425 euro boete geëist voor het beplakken van het Rabobank-hoofdkantoor in Utrecht met posters. De officier van justitie sprak van ‘een zinloze en doelloze vernieling’, maar volgens een 31-jarige Nijmegenaar was hun vervolging ‘een poging om activisten die opkomen voor al het leven op aarde monddood te maken’.

In samenwerking met indebuurt Ede