Volledig scherm
Motorclub De Rijnridders viert de lente met de eerste toertocht van het seizoen. © Herman Stöver

De Rijnridders openen het motorseizoen met een zonnige toer

WAGENINGEN - Voor een kleine zestig liefhebbers was het zondag na een stil winterseizoen eindelijk zover. De leren pakken mochten weer aan, de helmen op en de motoren konden eindelijk worden gestart voor een lekker dagje rijden. 

Met een vriendelijk zonnetje en lichte bewolking gingen De Rijnridders vanuit thuisbasis Wageningen de vrijheid tegemoet voor een toertocht van 180 kilometer. De rijders trokken in kleine groepjes onder meer door het Land van Maas en Waal en de Betuwe. Hoewel de knoppen in de fruitbomen daar inmiddels goed zichtbaar zijn, waren de motorrijders voor de bloesem nog net te vroeg. 

Koninklijk feest

Het volgende feestje van De Rijnridders is op de verjaardag van Koning Willem-Alexander. De motorclub nodigt alle motorrijders uit om langs te komen bij hun tent aan de Duivendaal in Wageningen. Na een praatje, drankje en een broodje Hamburger kunnen toerliefhebbers gratis een mooie tocht uploaden in hun navigatiesysteem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei