Drukte in de Grotestraat in Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de Grotestraat in Ede. © Herman Stöver

Drukte in winkelstraten Wageningen en Ede vanwege naderende coronamaatregelen

WAGENINGEN/EDE - Uit angst voor een harde lockdown trokken donderdagmiddag veel mensen door de winkelstraten van Wageningen en Ede. Snel wat inkopen doen voor Sinterklaas, een hapje eten of naar de kapper behoorde in ieder geval nu nog tot de mogelijkheden.

0 reacties

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Gaan de amateurs al met winterreces? ‘Zonder trainingen is risico op blessures te groot’
  PREMIUM
  amateursport in de vallei

  Gaan de amateurs al met winterre­ces? ‘Zonder trainingen is risico op blessures te groot’

  EDE / VEENENDAAL / RHENEN / WAGENINGEN - Gaan de amateursporters na dit weekeinde met vervroegd winterreces? Ja, verwachten veel clubs in de Vallei, al is er ook nog een sprankje hoop. Met de aangescherpte coronamaatregelen, waarbij er vanaf komende zondag drie weken lang na 17.00 uur niet meer getraind mag worden, lijkt doorspelen schier onmogelijk. ,,Verder spelen is onverantwoord.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei