Volledig scherm

Ede denkt na over onkruid wieden in plaats van oud papier ophalen

EDE/LUNTEREN - Oud papier betekende veel voor de Lunterse muziekvereniging KNA. Eens in de twee weken haalde een groepje leden van KNA het oud papier in Lunteren op. ,,Dat leverde ons jaarlijks 28.500 euro op", zegt voorzitter Marc Klomp. ,,Toch een kwart van onze begroting." 

3 reacties

 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  maar wel duizenden euro's subsidie voor jongerencentrum perron 31. dát dan weer wél. met dank aan diezelfde meijert ! kna ....wat en waar is lunteren zonder kunst na arbeid ?
 • de gelderse gravin

  4 jaar geleden
  ede gaf kna - de knaller van lunteren - de genadeslag door hun bron van inkomsten af te pakken en nu "mag" kna misschien wieden en schoffelen voor een paar centen . uitbesteden aan de reclassering werd te duur (?) ik blaas de loftrompet voor meijer, die ik ook wel eens op de foto wil zien met een werktuig in zijn hand ! die man...is nergens toe in staat ! nergens...........
 • theo70

  4 jaar geleden
  In Wijchen haalt de DAR het oud papier voortaan op, maar omdat er geen personeel van de DAR maar vrijwilligers van de verenigingen bij de wagen lopen, behouden die verenigingen hun inkomsten. Dat ophalen gebeurt in de avond en op zaterdag. Zo simpel is het.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei