Wethouder Johan Weijland sprak al twee keer met mensen van de milieugroepen.
Volledig scherm
Wethouder Johan Weijland sprak al twee keer met mensen van de milieugroepen. © Tamara Reijers

Ede in gesprek met milieugroepen over extra asfalt

EDE - Ede-oost slibt dicht. Zeker in de ochtend is het dringen geblazen op de Bennekomseweg. Ede probeert nu van alles om toch daar - al is het maar een beetje- extra asfalt aan te leggen. De gemeente gaat zelfs in gesprek met de 'vijand'; de milieugroepen die tot nu toe met succes de vierbaans Parklaan tegen hebben gehouden. 

8 reacties

 • Dieter

  5 jaar geleden
  Inderdaad dit soort clubs jagen de overheid op kosten en zetten de burgers in onnodige files. 
 • Wilberto

  5 jaar geleden
  Helaas veel te laat gaat er nu gekeken worden of de Parklaan in gedeeltes aangelegd kan gaan worden, ondertussen hebben bewoners met tuinen aan de nieuwe Kazernelaan al 5 jaar last van herrie, en kunnen ze niet van buiten genieten om een paar vleermuizen en bomen die in de weg zitten wat de komst van de Parklaan tegen houd.Ik hoop dat de milieugroepen ook de belangen van de bewoners mee gaan wegen en niet alleen tegenwerken omdat het kan.
 • A. Zeeuw

  5 jaar geleden
  Geheel met Elvs en Lezersmening eens. De rondweg Oost in Veenendaal is ook enkelbaans, en een ramp.
 • Lezersmening

  5 jaar geleden
  En die weg was er geweest als die geitenwollen sokken niet dwars hadden gelegen.... informeer u beter voor u zomaar wat roept.
 • Lezersmening

  5 jaar geleden
  Mileugekkies hebben daar toraal geen invloed op gehad. Sterker nog die denken in postzegelplannetjes. Kunnen zich beter hard maken voor ontstraten tuintjes. Vele voor en achtertuinen zijn nu betonplaten waar geen water de grond in kan. Dat is pas een ramp. 

In samenwerking met indebuurt Ede