De bouw van het zonnepark aan de Haarweg is deze week begonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouw van het zonnepark aan de Haarweg is deze week begonnen. © DG

Eerste Wageningse zonnepark levert eind volgende maand stroom

WAGENINGEN - LC Energy is deze week begonnen met de bouw van het eerste zonnepark in Wageningen. Al eind volgende maand moet het park tussen de Haarweg en de Lawickse Allee de eerste stroom leveren. 

6 reacties

 • A Geurts

  1 week geleden
  gaat alleen maar om macht en geld, niks met milieu te maken......
 • Martin Nvt

  1 week geleden
  De Wur heeft een datacenter, dat vreet stroom. Het bedrijf wat dit park realiseert werkt voor de Wur, met mensen in dienst van de Wur. De Wur maakt in Wageningen de dienst uit,niet de gemeente.
 • W Westland

  1 week geleden
  Fijn dat wij eindelijk een zonnepark krijgen, hopelijk komen er snel meer bij. Nu doorpakken met duurzame nieuwe woningen, bij de Rijn wat windmolens.
 • Johan Jansen

  1 week geleden
  6 hectare weggegooide grond hier had men ook huizen neer kunnen zetten hier is meer vraag naar dan na teveel opgewekte stroom.
 • Pablo De Brito

  1 week geleden
  Op 6 hectare! Kun je veel eten verbouwen . En leg die zonnepanelen op de daken! Of wanden van flats, en huizen! Tjee zeg kom op Wageningen!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei