Volledig scherm
Koningin Maxima. ANP ROYAL IMAGES ROBIN UTRECHT © ANP

Fascinatie voor de kleren van de koningin

VEENENDAAL - Josine Droogendijk, Máxima-expert bij uitstek, heeft een fascinatie voor  de outfits van onze koningin.  Op woensdagmiddag 25 april  vertelt ze in De Cultuurfabriek in Veenendaal alles over de mode van Máxima. 

Aan bod komen de favoriete ontwerpers van de koningin, het proces achter haar couture, de juwelen en het recyclen van de kleding.  

Blogger Josine Droogendijk komt van oorsprong uit Veenendaal. Als kind was ze al gefascineerd door koningshuizen. Op haar website modekoninginmaxima.nl becommentarieert ze iedere dag Máxima's kleding. Ze zoekt uit wie de ontwerper is en geeft toelichting bij het borduur- of broderiewerk. 

Droogendijk schreef twee boeken over Máxima, 'Modekoningin Máxima' en 'De magie van Máxima'.

De lezing in De Cultuurfabriek begint om 14.30 uur en duurt tot 15.30 uur.  Kaarten zijn te koop bij de servicebalie van De Cultuurfabriek of  via de website van de bibliotheek. De entree is 5 euro. Info: bibliotheekveenendaal.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei