Streetart op de damwanden van viaduct Edeseweg. V.l.n.r. Ans Postma (initiatiefneemster), Xander van Soelen (van Astrant die de uitvoering verzorgde) en Jet Verhoef (initiatiefneemster).
Volledig scherm
PREMIUM
Streetart op de damwanden van viaduct Edeseweg. V.l.n.r. Ans Postma (initiatiefneemster), Xander van Soelen (van Astrant die de uitvoering verzorgde) en Jet Verhoef (initiatiefneemster). © Herman Stöver

Geen beren op de weg, maar op de muur bij viaduct over A12 in Bennekom

BENNEKOM - Een man op zijn mountainbike zoeft zonder op te kijken langs het viaduct over de A12. Hij heeft als één van de weinige passanten geen oog voor de kleurrijke afbeeldingen van vooral dieren, die de betonnen wanden langs de Edeseweg in Bennekom sinds enkele dagen sieren.

2 reacties

 • Jack van Dijk

  2 maanden geleden
  Het is super leuk geworden. Mogen nu ook de lampenkappen weer terug?
 • D Jansma

  2 maanden geleden
  Wat een lelijke boel is het geworden, het idee was leuk en goed, de uitvoering aanzienlijk minder. Wordt dit nu de toekomst, tunnels en wanden versieren met zogenaamde kunst. Wel eens nagedacht hoeveel CO2 er vrij komt uit de spuitbussen (grapje) Met die lampenkappen was origineel en subtiel. Zonde, een grijze muur is niks, toch is dit niet veel beter.

In samenwerking met indebuurt Ede