Betalen met contant geld kan vanaf zondag 24 juni niet meer in de bussen van Keolis (voorheen Syntus)
Volledig scherm
Betalen met contant geld kan vanaf zondag 24 juni niet meer in de bussen van Keolis (voorheen Syntus) © Syntus

Geen contant geld meer in bussen van Keolis

Ede/Wageningen – Het is vanaf zondag 24 juni niet meer mogelijk om met contant geld het kaartje voor de bus te betalen in bussen van Keolis (voorheen Syntus) in Gelderland. Pinnen kan wel.

3 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Slechte zaak. Als je wel gewoon contant geld hebt maar niet op de rekening kun je niet met de bus. Mensen met een lage uitkering zijn de dupe
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  In de ingang tot de bus zou een spraysysteem met een sterk ruikende stof moeten zitten. Als de chauffeur op de knop drukt spuit het deze stof op de overvaller die naast de chauffeur staat.Politiehonden zijn getrained op deze geur en kunnen dus makkelijk de overvaller vinden.We moeten van die overvallers af, linksom of rechtsom. Daar zit het probleem, het is onze eigen softe aanpak en dat sloopt ons land.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Pinnen duurt veel te lang, er zijn snellere betaalsystemen met de bankpas...Overigens doen deze chauffeurs al jaren moeilijk over contant geld, begrijpelijk hoor maar zorg dan dat we een kaartje op het station kunnen kopen of verzin iets beters.We zouden een systeem moeten hebben voor al het OV waarbij je even je (bank)pas swiped, ook bij het uitstappen en de prijs wordt exact van je rekening afgeschreven. Dit hebben de meeste grote wereldsteden ook.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei