Volledig scherm
Bakker Ruben Hendriksen (eigenaren Rebekka en Ton) uit Zetten doet van alles en nog wat om klanten te blijven trekken. © Erik van 't Hullenaar

Gemist? 15.000 enge beestjes in Wageningen & de pijn van een onvervulde kinderwens

Deze week geen tijd gehad voor de mooie verhalen uit de regio? Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Premiumverhalen van deze week

Het doet pijn als zwanger worden niet lukt. Zeker als mensen lompe opmerkingen maken - Al wijzend naar haar gevormde buik krijgt de 27-jarige Chantal van den Berg vaak de vraag of ze zwanger is. Dat is pijnlijk. De Edese is niet zwanger, maar zou niks liever willen

De échte bakker heeft het zwaar - Bakkers moeten naast brood bakken steeds meer erbij doen om het hoofd boven water te houden. Ze starten lunchrooms, verkopen ijs en vechten ondertussen tegen het gebrek aan nieuw bakkerspersoneel.

Wageningen onderzoek 15.000 enge beestjes - Ruim 15.000 teken uit alle delen van het land worden op dit moment onderzocht door wetenschappers van Wageningen Universiteit (WUR) in het kader van een onderzoek naar het voor de mens gevaarlijke ‘tekenvirus’ TBE. Het onderzoek moet onder meer duidelijk maken hoe het virus zich verspreidt. 

Er is weer leven in het stadion van Wageningen - Stadion De Wageningse Berg is de laatste zomers weer in trek. Internationale profclubs zorgen voor een nieuw elan in de voetbaltempel.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei