Volledig scherm
Goochelen in Ede. © Herman Stöver

Gemist? Goochelaars en paarden, fietstunnels en zangfietspaden

de week in 4 verhalenDeze week geen tijd gehad voor de mooie verhalen uit de regio? Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Premiumverhalen van deze week

Studenten en paarden - Het concours hippique van Bennekom kan niet zonder studenten uit Wageningen. Al heel lang niet. Drie vrijwilligers vertellen over hun band met het paardenfeestje.

Goochelen voor gevorderden - Het Dutch Festival of Magic in Ede is een feest voor goochelend Nederland en drie kenners lichten een tipje van de sluier op.

Zangfietspad in Veenendaal - Hoe zit dat met dat nieuwe zangfietspad van Veenendaal? Een bericht in beeld en geluid met fietsliedjes-tips.

Fietstunnel Achterberg - Een goed idee maar is het niet veel beter om ook voor de auto's een ongelijkvloerse kruising te maken? Dat vinden Achterbergse ondernemers die de verdere isolering van het dorp van Rhenen vrezen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei