Volledig scherm
t.b.v. de Gelderlander DGFOTO / de ValleiRhenen 08/04/2019 gemeenteraadslid ChristenUnie Nico Drost is tijdelijk lid van de Tweede Kamer om de zwangere Stieneke van der Graaf te vervangenopdrachtnr. foto: Herman Stöver t.b.v. de Gelderlander DGFOTO de Vallei © Herman Stöver

Gemist? Hoe een Rhenenaar in Den Haag terechtkomt en een Canadees bedrijf wiet wil verbouwen in Wageningen

de week in 4 verhalenDeze week geen tijd gehad voor de mooie verhalen uit de regio? Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Premiumverhalen van deze week

Confuus van de intensive care - En dan lig je op de IC, zonder dat je weet wat er is gebeurd en hoe je er - met gillende sirenes - naartoe bent gebracht. Je kunt er zomaar in de war en wat depressief van worden. Het Ziekenhuis Gelderse Vallei bedacht daar iets op

Van lokale politiek naar parlement - Ook voor Nico Drost ging het allemaal nogal snel, al maakt hij alles wel bewust mee. Ons Rhenens raadslid zit de komende weken in de Tweede Kamer. En dat is best heftig, vertelt hij in dit interview. 

Passages zijn passé - Overdekte winkelcentra zijn uit de mode. Daar wil echt niemand meer heen, zeggen deskundigen. Oeps: Veenendaal heeft er nogal wat. Wat winkeliers en bezoekers er zélf van vinden, lees je hier. Check ook de video.

Wiet in Wageningen - Wageningen als centrum van nederwiet? Het Canadese bedrijf Aurora Cannabis ziet er wel brood in en heeft er alvast een pand gekocht. Alleen voor medicinaal gebruik overigens. En de overheid? Die vindt er ook wat van. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei