Volledig scherm
Winkelen in Veenendaal mag op koopzondag pas om 13 uur. © wr

Gemist? Hoe onveilig is de N224 en waarom blijft koopzondag voor reuring zorgen

de week in 4 verhalenDeze week geen tijd gehad voor de mooie verhalen uit de regio? Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Premiumverhalen van deze week

De onveilige N224 in Ede - George Brouwer uit Lunteren verloor zijn vrouw toen zij op de N224 verongelukte. Ze fietste daar toen ze geschept werd door een auto. Hij heeft het autopsierapport nooit willen lezen. Buurtbewoners willen na drie dodelijke ongelukken nu dat de snelheid wordt teruggebracht naar 50 kilometer per uur.

Koopzondag blijft zorgenkindje - In Veenendaal blijft het maar bakkeleien over de koopzondag. Een poging om een uurtje eerder te beginnen, strandde in de gemeenteraad. De verenigde winkeliers zijn daar uiteraard niet blij mee.

Wie vermoordde Ludo Torck? In Wageningen kon je niet alleen naar de nieuwste Baantjer-film toe, je kon ook nog een keer een moordspel meespelen. Dat gebeurde in het Heerenstraatt Theater en daarvoor mocht de mobiel aanblijven in de bioscoop.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei