Volledig scherm
De eerste bal is geslagen op de Mega Mini Golfbaan op de Hartenberg. © Herman Stöver

Genieten van minigolf op de Hartenberg bij Wekerom

WEKEROM - Bewoners en bezoekers van de Hartenberg bij Wekerom  vermaken zich met de nieuwe Mega Mini Golfbaan op het terrein. 

De baan is aangelegd langs een van de wandelpaden over het complex van zorginstelling 's Heeren Loo, waar mensen met een verstandelijke beperking wonen. ,,We wilden wat leuke dingen om te doen voor onze cliënten langs de wandelroute", zegt Gert ten Hoven. ,,Een spelletje of zo." 

Grotere hindernissen

Studenten van de HAN hebben vervolgens de Mega Mini Golfbaan ontworpen. ,,Het is een soort minigolf met wat grotere hindernissen, min of meer verstopt in een labyrint."

 De cliënten hebben meegeholpen met het bouwen van de hindernissen. ,,En een stichting zorgde voor de financiën. Gelukkig maar, want veel geld hebben we niet." Het is de bedoeling dat er in de toekomst meer 'leuke dingen' langs de wandelpaden komen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei