Gerard Slotboom in een palmpasenoptocht in 1969.
Volledig scherm
Gerard Slotboom in een palmpasenoptocht in 1969. © Beeldbank Wageningen

Gerard Slotboom was geliefd bij alle Wageningers

WAGENINGEN - Iedereen die het Wageningen van voor 1978 heeft gekend, heeft Gerard Slotboom ook gekend. Het kon niet missen. Als je naar de stad ging, kwam je hem geheid tegen. 

4 reacties

 • Jan Kijlstra

  4 jaar geleden
  Het is meer dan vijftig jaar gelden dat ik bij pianohandel Jarko de Boef in de Hoogstraat werkte. Achter in de tuin achter de winkel stond de werkplaats, daar werden piano's gerepareerd. De werkplaats kon ook via een aparte ingang bereikt worden.  Gerard had destijds (ook?) een gitaar, en 't was vaste prik: als er muziek gemaakt werd in Wageningen was Gerard daar altijd bij met z'n gitaar. Wel kwam hij altijd vooraf even "achterom"  naar de werkplaats om z'n gitaar te laten stemmen. Een serieuze aangelegenheid voor Gerard! En dus voor ons.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Geweldig!!Ik heb nog veel herinneringen aan Gerard. Hij was er altijd met evenementen. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ik denk gelijk aan Dolfje 
 • Jan Meurs

  4 jaar geleden
  Wat hebben wij als leerlingen van de Ireneschool een plezier met Gerard gehad. Als Gerard al trommelend op het schoolplein verscheen of een rondgang door de klassen kwam maken hadden wij in tegenstelling tot de meesters en juffen de  grootste lol. We missen figuren als Gerard en Dolf maar ook Rika en de cowboy nog steeds 

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei