Volledig scherm
© Persbureau Heitink

Groot verdriet om Marijke na fataal ongeluk A15, oorzaak onbekend

EDE/ ECHTELD - De politie is nog niet klaar met het onderzoek naar een fataal ongeval op de A15 waarbij Marijke Buitenhuis uit Achterberg (48) om het leven kwam. Het ongeval gebeurde zaterdagmiddag rond 16.45 uur. 

Buitenhuis zat met haar man en hun twee dochters in de auto. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto naast de weg in de greppel terecht. 

De Achterbergse werd uit de auto geslingerd. De politie kan alleen met zekerheid zeggen dat er geen andere weggebruikers bij het ongeval betrokken waren en dat het dus een eenzijdige aanrijding was. 

Dochter

De 11-jarige dochter van de Rhenense is naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Zij ligt nog in het ziekenhuis, maar haar situatie is stabiel. Het lijkt erop dat zij er fysiek volledig bovenop gaat komen. 

Marijke Buitenhuis werkte bij Autobedrijf Ottink in Ede. De verslagenheid bij zowel personeel als klanten is groot, laat eigenaar Robert Ottink weten. ,,Ze was voor ons zoveel meer dan een medewerker.’’

De garage is vandaag wel open. Op Facebook schrijft hij vol ongeloof het nieuws over het ongeval te hebben gehoord. Het online bericht zorgt voor veel reacties van klanten van het bedrijf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei