Volledig scherm
© Robin Utrecht

Hamburgers aan tafel bij McDonald's Ede

EDE - De McDonald’s in het centrum van Ede gaat mensen aan tafel bedienen. Het is een nieuwe service die vandaag begint.

Niet meer in de rij staan en dan na het ophalen van de bestelling ontdekken dat je favoriete tafeltje al bezet is. Dat is niet goed voor de klandizie, dachten ze bij McDonald's in Ede. Om de klanten het beter naar de zin te maken, begint het Edese filiaal aan tafel met 'table service'. 

'Handig voor gezinnen'

Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil meteen een plekje kiezen om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel. ,,Ook voor gezinnen is het erg handig, ouders hebben minder om handen en kunnen de volle aandacht aan hun kinderen geven’’, aldus franchisenemer Jack Kamminga.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei