Eerste paal voor de sporthal van de korfbalvereniging aan de Marijkeweg in Wageningen. Van links naar rechts: Han ter Maat (Wethouder), Paul Veltman (Bestuurslid Korfbalvereniging Wageningen), Ronald van Bemmel (www.softs.world) en Egbert-Jan Rots (directeur Rots Bouw B.V.)
Volledig scherm
Eerste paal voor de sporthal van de korfbalvereniging aan de Marijkeweg in Wageningen. Van links naar rechts: Han ter Maat (Wethouder), Paul Veltman (Bestuurslid Korfbalvereniging Wageningen), Ronald van Bemmel (www.softs.world) en Egbert-Jan Rots (directeur Rots Bouw B.V.) © Guy Ackermans/gemeente Wageningen

Hangende tuinen op gevel nieuwe sporthal Wageningen

WAGENINGEN -  Er komen nieuwe multifunctionele energiecentrales, zogeheten Soft Points, te hangen aan de gevel van de nieuwe sporthal van Korfbal Vereniging (KV) Wageniningen aan de Marijkeweg. Dat biedt ook ruimte voor hangende planten op de gevel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei