Volledig scherm
Miss Montreal won recent de award 'Beste zangeres' tijdens de uitreiking van de jaarlijkse 100%NL Awards. © ANP

Heideweek opent met Miss Montreal

EDE - Miss Montreal is de belangrijkste openingsact van de Heideweek in 2018. De zangeres zal met band een uur lang spelen op 17 augustus op het podium op het Kuiperplein. 

Het is de tweede keer dat het de Edese feestweek haar thuisbasis heeft op het Kuiperplein. Gilbert Meurs, voorzitter van de stichting Heideweek Ede, is content met die locatie. ,,Dit is voor ons absoluut de betere locatie. We kunnen hier alles efficiënter doen dan op de Markt.'' Bovendien is er plek voor zo'n 9.000 mensen, zo'n 2.000 meer dan op de Markt. ,,En dat betekent dat we meer mensen een mooi programma kunnen bieden.'' Een gratis programma bovendien. ,,Dankzij alle sponsoren gaan we ervoor om alle activiteiten die wij zelf organiseren, 10 in totaal, gratis aan te bieden.'' In totaal zijn er zo'n 75 activiteiten in de Heideweek te bezoeken. 

Het thema van de feestweek is dit jaar: 'HDWK goes wild! Een tweede artiest die op het podium staat is volkszanger Tino Martin. De rest van het programma wordt in de loop van de komende maande bekend gemaakt.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei