De toestroom uit de Randstad in Regio Foodvalley vlakt af en het kan zijn dat dit niet tijdelijk is. Grote nieuwbouwlocaties met veel laagbouw zoals de Enkawijk in Ede raken vol. In nieuwbouwplannen die er liggen, zitten minder huizen met een tuin. Randstedelingen zoeken juist laagbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
De toestroom uit de Randstad in Regio Foodvalley vlakt af en het kan zijn dat dit niet tijdelijk is. Grote nieuwbouwlocaties met veel laagbouw zoals de Enkawijk in Ede raken vol. In nieuwbouwplannen die er liggen, zitten minder huizen met een tuin. Randstedelingen zoeken juist laagbouw. © Herman Stöver

Help! Er is bijna geen huis meer te koop in de Gelderse Vallei: ‘Alle records zijn gebroken’

EDE - Een huis kopen in de Vallei? Dat is alleen nog weggelegd voor woningzoekenden met dikke portemonnees. De prijzen waren niet eerder zo hoog, de vraagprijs niet eerder zo vaak en met zo veel overboden, het aanbod niet eerder zo beperkt.

1 reactie

  • Joop Manuels

    1 jaar geleden
    Ja en al die huisjesmelkers die het opkopen en dan duur gaan verhuren waar geen paal en perk aangesteld wordt blijft maar door gaan. Deze regering laat dat al jaren gebeuren geen woningen voor startende Nederlanders te koop en de nog betaalbare huurwoningen worden grotendeels aan asielzoekers verhuurd.

In samenwerking met indebuurt Ede