Het day-after debat in Wageningen, daags na de verkiezingen: Dennis Gudden (links) luistert naar Lara de Brito, op de eerste rij kijken Mathilde Maijer (PvdA) en Peter de Haan (CU) toe. De zittende (geblesseerde) Rien Bor (Stadspartij) kijkt wat sip toe.
Volledig scherm
Het day-after debat in Wageningen, daags na de verkiezingen: Dennis Gudden (links) luistert naar Lara de Brito, op de eerste rij kijken Mathilde Maijer (PvdA) en Peter de Haan (CU) toe. De zittende (geblesseerde) Rien Bor (Stadspartij) kijkt wat sip toe. © DG/Eric Wijnacker

Hoeveel wethouders krijgt Wageningen?

WAGENINGEN - Wageningen kent nu drie fulltime wethouders (GL, D66 en Stadspartij) maar hoe gaat dat worden als GroenLinks, D66, PvdA en ChristenUnie erin slagen om de door hen gewenste coalitie te vormen?

8 reacties

 • DeKiep

  3 jaar geleden
  Ongeloofelijk Groen Links is geen knip voor de neus waard. Zo ga men dus om met collega's. Wat een achterbakse streek, kiezen voor de verliezer om louter meer macht. Hier krijgt Wageningen nog veel overlast van, jammer.
 • Gert Staal

  3 jaar geleden
  Alles wordt groen en geel. Qua ergernis. U gelooft in sprookjes.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  PvdA verliest en komt wel in het college??? Stadspartij is de 2e partij en wordt genegeerd?? Hoezo luisteren naar de kiezer?
 • Harald Roekel

  3 jaar geleden
  3.6 fte
 • willy raven

  3 jaar geleden
  mooi, transparante formatie t, klinkt mij als lente muziek in de oren alles wordt groen!

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei