In de schaduw op het terras van Onder de Linden in Wageningen. foto herman Stöver
Volledig scherm
In de schaduw op het terras van Onder de Linden in Wageningen. foto herman Stöver © Herman Stover

In drie jaar speelde één bongospeler te hard in café Wageningen

WAGENINGEN  - In de afgelopen drie jaar is één keer vastgesteld dat er sprake was van geluidsoverlast vanuit café Onder de Linden aan de Haagsteeg in Wageningen. ,,Dat ging die ene keer om een bongospeler die te hard op zijn trommels sloeg'', zegt wethouder Han ter Maat.

8 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  En al die bewoners van de Leeuweriksweide en de Uiverweide naar de markt om daar bij de café's herrie te maken want 'daar kan het wel'....
 • Defeatless

  5 jaar geleden
  Zo ongeveer het oudste café van Nederland, met eigen brouwerij en eigen stokerij! Een vrijwel unieke plek in Nederland (kijk eens op de foto naar de ingang, alleen het biljard is weggedaan in de afgelopen 50 jaar!!). Maar nee hoor, we zullen en moeten klagen. Totaal geen begrip voor. In de zomer wordt je ook vrij vlot verzocht naar binnen te gaan, terwijl het terras nog vol zit. Niet te begrijpen die omwonenden!
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Het café heeft al veel te veel moeten pikken in een gewone buurt heb je meer last van elkaar wat betreft geluidsoverlast dan van het café met zijn terras 
 • Hennie Brouwer

  5 jaar geleden
  Deze omwonenden weten de weg naar politei en gemeente goed te vinden. En maar klagen. Niks positiefs. De 3de grasspriet op de hoek groeit te hard, kan er een begrenzer op een scootmobiel omdat deze te hard over het voetpad rijdt, kan de Nijenoordallee een tunnelbak krijgen vanwege verkeersoverlast, kunnen de vogels weggevangen worden wordt er 's morgensvroeg  wakker van, er zitten kikkers in de vijver bij de buren die maken lawaai. Ik zou zeggen ga verhuizen. Het café was er eerder. U kwam vele jaren later. Dus niet zeuren.
 • Rob

  5 jaar geleden
  Het café staat er al veel langer dan de huizen er om heen. Die bewoners hadden kunnen weten dat een café nu eenmaal rumoer oplevert, stelletje zeurkousen. 

In samenwerking met indebuurt Ede