Bouwlieden aan het werk in de voormalige Prins Frisokazerne in Ede, het beoogde onderkomen van het World Art Center (archieffoto).
Volledig scherm
Bouwlieden aan het werk in de voormalige Prins Frisokazerne in Ede, het beoogde onderkomen van het World Art Center (archieffoto). © Herman Stover

In opspraak geraakte museumdirecteur moet Ede aan World Art Center helpen

EDE - De in Rotterdam in opspraak geraakte museumdirecteur Stanley Bremer werkt in samenwerking met de gemeente Ede aan een World Art Center. De tentoonstellingshal in Ede kost de gemeente miljoenen.

3 reacties

 • de gelderse gravin

  5 jaar geleden
  ede moet zich wel heel nodig op de kaart zetten, maar realiseert zich niet wat hij op de kaart zet.
 • Elvis

  5 jaar geleden
  Laten we die € 500.000,- per jaar nu eens echt in het centrum stoppen. Aan de ene kant houdt de gemeente de hand op de knip en aan de andere kant wordt het met schepen vol uitgedeeld aan de speeltjes van de wethouders (Akoesticum, World Art Centre en Food Valley). Waar blijft de gemeenteraad? Of blijven ze keuring aan de lijn van B&W in het volgen van groot-steedse ideeën?
 • Lezersmening

  5 jaar geleden
  Bij voorbaat gedoemd te mislukken. Tegen heilige huisjes schoppen in Ede? Dat is vloeken in de kerk. Laten we ons aub richten op de foodvally ambitieus genoeg.

In samenwerking met indebuurt Ede