Volledig scherm
Vele honderden basisscholieren en hun ouders bekijken Pantarijn in Wageningen. © Herman Stöver

In Wageningen op zoek naar je nieuwe school

WAGENINGEN - Duizenden basisscholieren uit groepen 8 in de Vallei gaan dezer dagen op zoek naar een nieuwe school.  Het Open Huis-seizoen van het voortgezet onderwijs is vrijdag afgetrapt door Pantarijn in Wageningen en Rhenen.

 Bij de Wageningse hoofdvestiging stond een bus: de Montessori Express. ,,Om te onderstrepen dat we een Montessori-certificaat hebben én om te laten zien dat we een school zijn die open staat voor buitenlandse contacten. We willen onze leerlingen op veel plekken ervaringen laten opdoen'', zegt coördinator Ruud Verwaal.  

Andere scholen

In de komende weken volgen open huizen bij Rembrandt Veenendaal (18 januari), Aeres Ede (19 januari), CSV Perron Veenendaal (24 januari), CLV Veenendaal en Het Streek Ede (beide 26 januari) en Marnix Ede en Ichthus Veenendaal (beide 2 februari). 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei