Jumbo opent 's lands eerste 'verspillingsschap' in Wageningen

WAGENINGEN - Wageningen wil het voortouw nemen, als Levende Proeftuin, om verspilling van voedsel tegen te gaan. Dinsdag wordt het eerste verspillingsschap in Nederland, bij de Jumbo-supermarkt in de Tarthorst, in gebruik genomen.

9 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Helemaal mee eens. Jammer dat de producten zo duur zijn. Beter naar AH en de 35% kortingsproducten scoren.
 • de gelderse gravin

  3 jaar geleden
  laag bij de grondse aktie van jumbo.....emté wordt jumbo, maar ik zal daar niet komen ! om onder het mom van dit soort smoesjes nog ff denken te kunnen scoren. &&&&....ják !
 • Jopie

  3 jaar geleden
  Eten heeft een prijs, en die moet betaald worden. Door de consument, de winkel(bij dagdagelijkse afgreprijsde producten) door de boer en staat (verkoop van producten onder kostprijs, en boeren worden onderhouden met landbouwsubsidies).  Aangezien de landbouwsubsidies worden opgeheven, supermarkten geen gekke henkies en weldaadsorganisaties zijn, zal de de consument (ook de minima) gewoon voor z'n boodschappen moeten betalen.* Eten is in Nederland het op 3 landen na het goedkoopste van de EU. Iets om over na te denken.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  En dus de afgeprijsde dagdagelijkse  producten worden nu dus weer duur, minima dus weer geen kans op eens iets bijzonders te eten?!!!! 
 • Wilma Vriesen

  3 jaar geleden
  Klopt

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

 2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

De Vallei