Het kampeerseizoen op camping De Oldenhove ging dit weekend van start. Campinggasten Henk Brinkman (links), Caro en Tiny Cocx (midden) maken zich niet druk over de weersvoorspellingen. ,,We hebben zelfs vloerverwarming", zegt Cocx. Campingeigenaresse Hennie van de Haar (rechts) heeft het nog nooit zo druk gehad met Pasen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kampeerseizoen op camping De Oldenhove ging dit weekend van start. Campinggasten Henk Brinkman (links), Caro en Tiny Cocx (midden) maken zich niet druk over de weersvoorspellingen. ,,We hebben zelfs vloerverwarming", zegt Cocx. Campingeigenaresse Hennie van de Haar (rechts) heeft het nog nooit zo druk gehad met Pasen. © Herman Stöver

Kamperen met dit weer? ‘Heerlijk, we hebben zelfs vloerverwarming’

EDE - Overal blije gezichten, want het kampeerseizoen is weer begonnen. Camping De Oldenhove aan de Goorsteeg in Ede heeft nog nooit zo vol gestaan met Pasen. 55 van de 75 kampeerplekken zijn er bezet. 

 1. Afgrijzen om uitspraken lokale voorzitter SGP-jongeren: 'De man is het hoofd van de vrouw’
  Update
  22

  Afgrijzen om uitspraken Rhenense voorzitter SGP-jongeren: 'De man is het hoofd van de vrouw’

  Tweede Kamerleden en diverse bekende Nederlanders reageren afkeurend op een video waarin een SGP’er zijn twijfels uitspreekt over de positie van vrouwen in de politiek. De voorzitter van SGP-jongeren Vallei & Rijn stelt dat mannen biologisch sterker zijn dan vrouwen en om die reden beter geknipt zijn voor een functie in de politiek. ,,Zoals Jezus ook het hoofd is van alle christenen, dezelfde manier is ook de man het hoofd van de vrouw”, geeft hij de kijkers op persoonlijke titel mee. De uitspraken leiden tot grote verontwaardiging. Ook het landelijke bestuur van de SGP-jongeren neemt er afstand van.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd

 2. Grote brand in paardenstal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien
  Play

  Grote brand in paarden­stal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien

De Vallei