Kandidaten business event Veenendaal bekend

VEENENDAAL - IJssalon Daisy's, Espressobar De Fazant en CitySpa Veenendaal. Dat zijn drie van de kandidaten die in aanmerking komen voor de prijs beste jonge ondernemer op het Business Event Veenendaal. 

Het Business Event Veenendaal is aan zijn dertiende editie toe en wordt gehouden op maandag 20 november in De Basiliek. De kandidaten zijn inmiddels bekend en die avond mogen ze zichzelf met een pitch presenteren aan de jury. In de categorie Midden en Kleinbedrijf en Detailhandel strijden Catering Groep Nederland, Landwinkel de Eekhoeve en DS 80 Verpakkingsmaterialen tegen elkaar. Bouwbedrijf Rodenburg, Cimar en Delektro vertegenwoordigen de categorie Grootzakelijk tijdens deze bijeenkomst. 

Flitsmeister was vorig jaar een van de drie winnaars op het Business Event Veenendaal. De maker van een app voor verkeersinformatie en flitswaarschuwingen won in de categorie jonge ondernemingen.  
In de categorie MKB & Detailhandel werd Paramedisch Instituut Rembrandt de winnaar. De eerste prijs in de categorie Grootzakelijk was voor Kone Deur-systemen. De ICT Award ging toen naar Hillstar.

Volledig scherm
IJssalon Daisy's doet een gooi naar de prijs van de beste jonge ondernemer van het Business Event in Veenendaal. © Erik van 't Woud
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei