Komst wolf is juist goed nieuws

NIJMEGEN - Vooral de natuur is erg blij met het steeds vaker verschijnen van de wolf, zegt Leo Linnartz van ARK Natuurontwikkeling.

12 reacties

 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Wat een kletskoek. Een wolf houdt geen prooidieren gezond en geen een dier,  'n enkele doelredenaar op 2 benen uitgezonderd, zal de wolf als een verrijking willen verwelkomen.
 • Daantje

  3 jaar geleden
  De wereld is niet alleen voor de mens bedoeld. Je kan ook vragen wat de mens voor de dieren betekent en dan is het antwoord minder positief. Denk niet dat wolven concurrentie voor vossen zijn vwb kippen. Wilde dieren zijn absoluut niet bedoeld voor kinderen om te aaien. 
 • Daantje

  3 jaar geleden
  In Duitsland loopt het niet uit de hand. Ja wolven verschalken soms een schaap maar daar vergaat de wereld echt niet van. Natuur is natuur en dat dienen we, vooral alszelf uitermate schadelijke diersoort, te respecteren.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  de tijd zal het leren. goed aan laten fokken., dan loopt het vanzelf uit de hand en zal er wel moeten ingegrepen worden. kijk maar naar Duitsland. daar loopt het ook al uit de hand. moet eerst iets ernstig gebeuren.
 • Daantje

  3 jaar geleden
  Wolven en ganzen zijn absoluut niet met elkaar te vergelijken. Overigens is er dmv andere grassoorten te  zaaien veel aan de ganzenoverlast te doen, ze eten namelijk maar bepaalde soorten. 
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei