Volledig scherm
Babs Sedoeboen. © Herman Stöver

Leuk, dat jonge spul

VALLEIVOLKBabs Sedoeboen zit even lekker in het zonnetje te relaxen op een bankje op de Campus Plaza. Vlakbij haar werk op de Wageningen  Campus.

 ,,Ik kom hier graag, sowieso houd ik er van om even een wandelingetje te maken met collega's op deze campus. Ik vind het hier gewoon erg mooi, ik ben ook wel een beetje een buitenmens. Zodra het kan zoek ik de zon op.’’ 

Maar belangrijker nog, zegt ze: ,,Deze omgeving houdt mij jong. Kijk eens om je heen. Het is hier op het campusterrein altijd zo lekker levendig. Je hoort iedereen met elkaar praten, iedereen is in beweging. Leuk hoor, dat jonge spul. En ze komen overal vandaan, je hoort hier alle talen om je heen. Dat spreekt mij wel aan, dit mini-wereldje in Wageningen.’’

Valleivolk (801)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei