Het leegstaande postkantoor in Wageningen, dat nu toch geen poppodium lijkt te worden.
Volledig scherm
Het leegstaande postkantoor in Wageningen, dat nu toch geen poppodium lijkt te worden. © Google Streetview

Mogelijk alsnog geld voor recreatiewater bij Wageningen

WAGENINGEN - Het lijkt erop dat de noodkreet van de zeven Wageningse watersportverenigingen om veiliger recreatiewater te krijgen in de Wageningse uiterwaarden succes heeft. Op de valreep lijkt de beoogde nieuwe coalitie geld vrij te maken.

2 reacties

  • Anonymous

    5 jaar geleden
    teiten kunnen plaatsvinden. Deze zogenoemde Kernpodia kosten bakken met subsidiegeld. Liever een nevengeul die eenmalig veel geld kost en daarna kan heel Wageningen er gratis en vrijwillig gebruik van maken. 'T is nog gezonder ook, in de buitenlucht.
  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Jan Willem Kamerman wil taferelen zoals in Nijmegen (Doornroosje), Tilburg (013), Eindhoven (Effenaar), Amsterdam (Melkweg), Den Haag (Paard van Troje), Arnhem (Luxor Live). Veel te grote poppodia waar alleen maar geld bij moet, elk jaar weer. De kleinste stad (Arnhem) heeft alsnog meer dan 4 keer zoveel inwoners als Wageningen, en dus 4 keer zoveel budget om zo'n podium de lucht in te houden. Laat de gemeente wat extra geld in De Wilde Wereld en theater Junushoff steken, om maar niet te zwijgen over het feit dat er genoeg commerciele instanties zoals Loburg en LUCA zijn waar ook zulke activi 

In samenwerking met indebuurt Ede