Afbeelding ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Afbeelding ter illustratie. © Thinkstock

N304 tussen Otterlo en Hoenderloo twee maanden dicht: Vitens legt waterleiding van 18 kilometer aan

EDE/HOENDERLOO - Wie van plan is om na 1 november via de N304 van Ede naar Apeldoorn of andersom te rijden, doet er goed aan een alternatieve route uit te stippelen. De N-weg is tussen Otterlo en Hoenderloo namelijk tot en met 23 december volledig dicht voor doorgaand verkeer.

2 reacties

 • Gerrit van Donkelaar

  1 maand geleden
  Nee Simon. Toen moesten ze thuis werken !!!
 • Simon de Kat

  1 maand geleden
  Hadden ze dat niet tijdens de lock-down kunnen doen???
 1. Gaan de amateurs al met winterreces? ‘Zonder trainingen is risico op blessures te groot’
  PREMIUM
  amateursport in de vallei

  Gaan de amateurs al met winterre­ces? ‘Zonder trainingen is risico op blessures te groot’

  EDE / VEENENDAAL / RHENEN / WAGENINGEN - Gaan de amateursporters na dit weekeinde met vervroegd winterreces? Ja, verwachten veel clubs in de Vallei, al is er ook nog een sprankje hoop. Met de aangescherpte coronamaatregelen, waarbij er vanaf komende zondag drie weken lang na 17.00 uur niet meer getraind mag worden, lijkt doorspelen schier onmogelijk. ,,Verder spelen is onverantwoord.”
 2. Ichthus College Veenendaal wendt ‘rigoureuze maatregelen’ om coronacijfers af: ‘Stuk of 30 besmettingen minder dan week ervoor’
  PREMIUM

  Ichthus College Veenendaal wendt ‘rigoureuze maatrege­len’ af: ‘Stuk of 30 besmettin­gen minder dan week ervoor’

  VEENENDAAL - ,,Wij gaan maandag gewoon open”, zegt Jaap van Dam, rector van het Ichthus College in Veenendaal. Afgelopen week dreigden er ‘rigoureuze maatregelen’ - zoals hele leerlagen naar huis sturen of zelfs de school sluiten - vanwege fors oplopende coronacijfers. De stijging lijkt echter een halt te zijn toegeroepen. Maar: ,,Dat is een beetje het grillige: ik durf niet te stellen hoe het volgende week zal zijn.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei