Hondenpoep zorgt voor irritatie in de buurt. Zelfs hondenbezitters ergeren zich aan poep op de stoep.
Volledig scherm
PREMIUM
Hondenpoep zorgt voor irritatie in de buurt. Zelfs hondenbezitters ergeren zich aan poep op de stoep. © Elly Hellemons

Neem toch een poepzakje mee!

BlogMijn lief spuit met de hogedrukreiniger voor de zoveelste keer de stoep schoon bij ons voor. Niet omdat het een hobby van hem is, maar omdat voor de zoveelste keer een of andere onverschillige hondenbezitter zijn beest op de stoep heeft laten schijten en de bolus gewoon heeft laten liggen.

5 reacties

 • Hennie Brouwer

  1 maand geleden
  Wat een geneuzel Willem Dijkman. Je bent verantwoordelijk voor je hond en daarom ook verantwoordelijk voor de poep. Je kunt zelf hondenpoepzakjes meenemen en anders stevige boterhamzakjes waar je de hondenpoep mee opraapt. Die hondenpoepveldjes is service maar men hoeft het als terreinbeheerder/eigenaar niet te doen. Gewoon opruimen.
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Wij hebben juist last van katten die op ons terrein komen poepen, wanneer gaan we daar eens iets aan doen? Kattepoep stinkt nog veel erger
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Er zijn dan ook veel te weinig poepplekjes voor honden in Nijmegen. Ik weet er eigenlijk maar 1 en dat terwijl er sinds corona veel honden bijgekomen zijn.
 • Hennie Brouwer

  1 maand geleden
  Bij ons in de buurt is volop bos. Maar ze lopen onze straten in. Laten het beest heerlijk keutelen in de parkeervakken of op midden op de straat.We hebben al meerdere malen hondenpoep in onze voortuin en op het pad naar de voordeur gevonden. Helaas niet kunnen betrappen. Anders wordt het linearecta in de brievenbus gedeponeerd of als cadeautje bij de voordeur neergelegd bij de veroorzaker van dit asociale gedrag.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  wel de lusten maar niet de lasten. wat is er nou moeilijk aan om je door je hond veroorzaakte rotzooi te verwijderen is dat, dat je niet kunt omgaan met jouw hond of is dit uit egoïsme?

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Enorme brand in hallen aardappelboer
  Play

  Enorme brand in hallen aardappel­boer

 2. Ravage op A1 nadat vrachtwagen trap en pallets verliest
  Play

  Ravage op A1 nadat vrachtwa­gen trap en pallets verliest

De Vallei