Volledig scherm
Het nieuwe parkeerterrein van het Rhenense station in de maak. © Herman Stöver

Nog even geduld voor de automobilist bij Rhenens station

RHENEN - Nog een paar weken doorbijten en dan kunnen de auto's weer terecht op het parkeerterrein bij het Rhenense station. In de tweede week van februari staat de officiële opening gepland van het dan compleet gerenoveerde terrein. 

Eigenlijk zouden eind december de auto's al een plek moeten vinden, maar het werk heeft vertraging opgelopen bij de levering van materialen. Deze week wordt verder gewerkt aan de bestrating. Er komen 64 parkeerplaatsen bij voor auto's, waarmee het aantal plekken wordt uitgebreid naar 126. Ook komt er een oplaadpaal voor elektrische auto’s.

Fietsenstalling

In november en december was de fietsenstalling van het Rhenense station al onder handen genomen. Fietsers kunnen aan de noordkant van het viaduct hun fiets stallen, dichter bij het spoor, en er zijn OV-fietsen beschikbaar. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei