André Toonen, Peter Schoeber en Eric Damme aan de oever van de rivier, met op de achtergrond de Rijnbrug.
Volledig scherm
PREMIUM
André Toonen, Peter Schoeber en Eric Damme aan de oever van de rivier, met op de achtergrond de Rijnbrug. © Henk Jansen

Ondernemers in Rhenen en Kesteren diep teleurgesteld over uitblijven verbreding Rijnbrug: ‘Het staat muur- en muurvast’

KESTEREN/RHENEN - Ondernemers uit Rhenen en Neder-Betuwe zijn woedend op de provincie Gelderland. Zij snappen niet dat het besluit om de Rijnbrug tussen de twee gemeenten te verbreden mogelijk wordt afgeblazen en ze eisen nu een gesprek met de beleidsbepalers.  

2 reacties

  • Martin Reekers

    1 jaar geleden
    Ze zien er nu niet bepaald chagrijnig woedend en teleurgesteld uit deze ondernemers. Ze staan zelfs fotogeniek en glimlachend op de foto, forse tegenstelling qua expressie. Zoals @fransbonnes opmerkt, maakt het niet uit wanneer je de rijstroken van de brug verdubbelt als je de afvoer niet regelt. Je krijgt dan namelijk 4 volle rijstroken i.p.v. 2 op de brug. Heel veel geld besteed en het probleem is er niet mee opgelost.
  • Frans Bonnes

    1 jaar geleden
    Ik kom daar regelmatig langs, over die brug. De brug is niet het probleem, maar aan de kant van Kesteren is dat het invoegende verkeer. En als je dan over de brug bent staan er van die stoplichten, die voor heel veel vertraging zorgen, verderop heb je dan nog die boogbrug. Waardoor de weg ook niet veel breder kan worden. Wat heeft dan een nadere / bredere brug voor nut. Probleem vanuit Veenendaal is vooral de stoplichten net voor de brug.

In samenwerking met indebuurt Ede