Volledig scherm
Dennis Gudden © Foto D66 Wageningen

Ook Dennis Gudden wil door als wethouder in Wageningen

WAGENINGEN - In navolging van zijn collega's Lara de Brito (GroenLinks) en Han ter Maat (Stadspartij) is ook Dennis Gudden (D66) naar voren geschoven voor een tweede termijn als wethouder in Wageningen. 

Gudden (38) volgde begin 2016 Michiel Uitdehaag op die burgemeester van Texel werd. Eerder kozen de D66-leden Gudden als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Betere zorg

Quote

Ik wil zelf helpen stimuleren dat ons sociale beleid ook echt leidt tot betere zorg en ondersteu­ning voor de Wagenin­gers

Dennis Gudden

Gudden ziet voor de komende jaren voldoende uitdagingen voor Wageningen en voor hem persoonlijk. ,,Kijk naar de uitvoering van ons nieuwe sociale beleid Samen Wageningen en de overgang van de mensen van de Permar naar de gemeente. Ik wil zelf helpen stimuleren dat ons sociale beleid ook echt leidt tot betere zorg en ondersteuning voor de Wageningers", aldus Gudden. ,,Daarnaast wil Wageningen klimaatneutraal zijn in 2030. Daar moeten we de komende jaren ook een aantal belangrijke keuzes voor maken."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei