Vliegveld Lelystad.
Volledig scherm
Vliegveld Lelystad. © Freddy Schinkel

Ook Gelderland baalt van Vliegveld Lelystad

ARNHEM - Ook Provinciale Staten van Gelderland hebben genoeg van het gerommel rond de vliegroutes naar Lelystad Airport. Voordat het vliegveld open kan, moet eerst het luchtruim worden geherindeeld. 

11 reacties

 • Randy

  4 jaar geleden
  Klopt Atje! Sharon kan 2 dingen goed en dat is praten en op een stoel zitten. Zo van school de politiek in gegaan en nog nooit echt werk gedaan. 
 • waakhond

  4 jaar geleden
  Tsja de vluchten naar zon en sneeuw en vergeet de stedentrips  naar Madrid en Rome niet, zijn eind december  weer volgeboekt. Als we daar mee zouden stoppen betekent dat duizenden starts en landingen en veel minder uitstoot en geluidsoverlast. 
 • Ton14024

  4 jaar geleden
  Waarom niet?
 • Oosterhout2014

  4 jaar geleden
  HSL lijnen naar Lanzarote en Kreta?
 • boerenverstand

  4 jaar geleden
  Inderdaad. De overheid is met de ene hand 'groen' bezig en met de andere twee keer zo hard aan het 'ontgroenen' met meer, meer, meer belastingvrij vliegen.
 1. Buurt praat niet meer mee over nieuwbouw in Wageningen: ‘Onze inbreng wordt niet serieus genomen’
  PREMIUM

  Buurt praat niet meer mee over nieuwbouw in Wageningen: ‘Onze inbreng wordt niet serieus genomen’

  WAGENINGEN - Omwonenden van de geplande nieuwbouw aan de Churchillweg en de Spelstraat in Wageningen vertikken het nog mee te praten over het project. ,,Er is een eind aan ons geduld om voor de bühne op te draven, zodat er een vinkje achter ‘participatieproces’ kan worden gezet zonder dat dit inhoudelijke betekenis heeft gehad”, zegt woordvoerder Rudolf Barkhuijsen. ,,Onze inbreng wordt niet serieus genomen.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei