File op de Mansholtlaan in Wageningen.
Volledig scherm
File op de Mansholtlaan in Wageningen. © Henk Van Holland

'Pak snel de rotonde bij Wageningen Campus aan'

WAGENINGEN - Wageningen gaat toch in op de uitnodiging van de provincie om  mee te praten hoe de stad beter bereikbaar kan worden. Maar wel met een flinke wensenlijstje op zak: zo wordt gepleit voor een snelle aanpak van de rotonde bij de campus.

5 reacties

 • Tede

  5 jaar geleden
  Helaas, Wageningen wil het gewoon bij een fietspad en een karrenspoor houden dat weten we nu langzamerhand wel. In de stad gaan ook weer parkeerplaatsen wijken voor nieuwbouw. Maar ja het is bijna 2020 en geen 1960 meer. Ga nu eens iets moois maken een grote parkeerplaats buiten de stad bijvoorbeeld en een (onbemande) gratis monorail langs alle bekende punten (kijk eens bij vliegveld Düsseldorf) Praten praten praten dat kunnen ze als de beste maar daden zie je vrijwel nooit.Zet dit (stads)bestuur op non-actief (in feite doen ze dit zelf al) en neem het roer over provincie of wie dan ook.
 • Geen

  5 jaar geleden
  Of gewoon bij elke kruising of rotonde fiets tunnels. Heb je ook geen tweebaansweg nodig. En ook geen rond weg
 • Tims

  5 jaar geleden
  Gewoon 2 baans. Na de rotonde 1 baans.   Meeste moeten bij campus zijn.
 • Jopie

  5 jaar geleden
  Meer asfalt betekent namelijk meer file.Toch maar een sneltramlijntje dan maar. T werkt fantastisch, snel en zorgt er in ieder geval voor dat Wageningen niet helemaal grijs asfalt wordt. 
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  gewoon tunnels en een nieuwe ringweg, klaarrrrr

In samenwerking met indebuurt Ede