Met zijn lego-versie van het Land van Ooit staat Paul Toxopeus (met bril) dit weekend op de Modelbouwshow in Autotron Rosmalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zijn lego-versie van het Land van Ooit staat Paul Toxopeus (met bril) dit weekend op de Modelbouwshow in Autotron Rosmalen. © Gert-Jan Buijs

Paul laat het Land van Ooit herleven in legosteentjes... Je moet er een beetje gek voor zijn

Wageninger Paul Toxopeus bouwde het Land van Ooit in Drunen na in lego. Afgelopen weekend stond hij ermee op de Modelbouwshow in Autotron Rosmalen. Of je daar een beetje gek voor moet zijn? ‘Absoluut.’

0 reacties

 1. Ereplaats voor buste van oorlogsheld John Waddy in Airborne Museum
  PREMIUM

  Ereplaats voor buste van oorlogs­held John Waddy in Airborne Museum

  OOSTERBEEK - De Britse oorlogsveteraan John Waddy staat sinds zaterdag met zijn buste in het Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek. Op de velden van de Ginkelse Heide en Johannahoeve, waar hij verbeten strijd leverde tijdens de Slag om Arnhem, voelde hij zich thuis. Hij raakte in 1944 zwaar gewond, was al bijna als dood opgegeven. Hij werd in 2020 toch nog 100 jaar, maar overleed in september van dat jaar.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei