Demonstranten trokken in 2013 over de Grebbedijk in Wageningen naar het hoofdgebouw van Monsanto.Het protest gold genetische manipulatie, het doelbewust veranderen van erfelijke eigenschappen van organismen.
Volledig scherm
Demonstranten trokken in 2013 over de Grebbedijk in Wageningen naar het hoofdgebouw van Monsanto.Het protest gold genetische manipulatie, het doelbewust veranderen van erfelijke eigenschappen van organismen. © Herman Stöver

Permanente tunnelkassen bij Monsanto Wageningen

WAGENINGEN - De tijdelijke tunnelkassen voor spinazie-onderzoek bij Monsanto aan de Wageningse Afweg blijven er jaren langer staan dan oorspronkelijk de bedoeling was. Het college wil meewerken aan een permanente vergunning. Mede vanwege de werkgelegenheid.

4 reacties

 • Fuurpeil

  5 jaar geleden
  Ach ja, het mooie groene Wageningen (hoi Pechtold!), City of Lobby Sciences..
 • Dhjana

  5 jaar geleden
  Blij dat iemand dat zegt. Jammer dat het Wageningse College die voor de hand liggende conclusie willens en wetens niet wil trekken. En wat is trouwens het nut van een Commissie als het College daar overduidelijk lak aan heeft?
 • Oldlady

  5 jaar geleden
  ijveren voor patenten op zaden :(
 • David

  5 jaar geleden
  Zonder de macht en invloed via lobbies en subsidies aan wetenschappers door dit bedrijf zouden er mogelijkerwijs veel meer mensen werk hebben, en op de koop toe zou het leven ook nog gezonder zijn.

In samenwerking met indebuurt Ede