Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Politie pakt bestuurder voor derde keer in korte tijd voor rijden onder invloed

VEENENDAAL - De politie heeft vrijdagmiddag een bestuurder uit Rhenen aangehouden in Veenendaal voor het rijden onder invloed van drank en drugs. De politie heeft zijn auto in beslag genomen. Ook krijgt de man hulp aangeboden om herhaling te voorkomen. 

9 reacties

 • Dirkie

  4 jaar geleden
  Onlangs is in dezelfde omgeving iemand voor de elfde keer gepakt met veel te veel alcohol op. Rijbewijs was ook (nog maar weer eens een keer) ingenomen, maar meneer karde vrolijk rond. Wie een redelijk 'nette' oplossing weet om dit soort onverbeterlijke ongeleide projectielen met zekerheid te stoppen mag het zeggen.
 • vroegevogel

  4 jaar geleden
  Grappig dat je dat zegt, want dat werk heeft de politie al heel lang uitbesteed. Feit blijft wel staan dat als ik lees dat zelfs een ehbo-cursus er niet meer af kan we een probleem hebben in Nederland. Maar mijn grootste verbazing is nog steeds dat de brandweer op zoveel vrijwilligers draait. Iedereen verwacht dat de dames en heren in een rottempo naast je staan om je leven te redden en 'wij' steken geld in burgermeesters/politici/ambtenaren wiens levenstaak is om zo veel mogelijk te graaien. Gekkenhuis zonder muren.
 • Koos

  4 jaar geleden
  Ja.., maar dat was hem al afgepakt!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Politie: "U raadt het al, zijn rijbewijs was eerder al ongeldig verklaard.BURGER: U raadt het al, de Politie moet nu daadkrachtig optreden en zorgen dat deze soort personen ook daadwerkelijk op de juiste wijze worden bestraft. Eerst de juiste straf toepassen en dan pas eventuele noodzakelijke hulp, maar niet op kosten van de gemeenschap.De Politie moet er nu ook voor zorgen dat men weer respect krijgt voor de politiemensen en onze wetgeving. Het wordt een ongeregeld zooitje in Nederland.U raadt het ook al, we moeten eens ophouden met "pappen en nathouden".
 • Patrick1

  4 jaar geleden
  Omdat er teveel bezuinigd is op het hele politie systeem. Flitsboetes is makkelijker incasseren

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei