Op basis van deze foto wisten experts het zeker: er loopt een wolf op de Veluwe.
Volledig scherm
Op basis van deze foto wisten experts het zeker: er loopt een wolf op de Veluwe. © Karin van der Sluis

Provincie: Er loopt een wolf op de Veluwe

updateARNHEM - Op de Veluwe is een wolf gesignaleerd. Dat meldt de provincie Gelderland zojuist via een persbericht. Op basis van foto's gemaakt door de Arnhemse Karin van der Sluis hebben wolvenexperts bevestigd dat het inderdaad om een canis lupus gaat.

31 reacties

 • Jules Vismale

  2 jaar geleden
  Tot nou toe zijn er nog geen mensen aangevallen door wolven ofschoon er wel steeds meer mensen omkomen dor gevaarlijke criminelen in Nederland!
 • HandigeHarry

  5 jaar geleden
  De Wolf is hier bij het bos bij de driesprong in Ede gesignaleerd. 
 • Eef Jager

  5 jaar geleden
  De wolf is ergens in Europa gevangen en hier uit gezet. .... het kan er bij mij niet in dat deze wolf aan is komen lopen.... Volgens mij onmogelijk.
 • Roy

  5 jaar geleden
  Over zelfingenomenheid gesproken.
 • judy van haamstede

  5 jaar geleden
  Ik vind hetzelfde als wanneer er een auto ongeluk op de A12 (160 km) is gebeurd en de krant vermeldt dat ze de locatie niet aangeven omdat ze bang zijn voor een kijkersfile. Er zijn ook hele volksstammen die juist niet die wolf tegen willen komen wanneer ze b.v. de hond aan het uitlaten zijn. En in de hele geschiedenis van Nederland is er nog nooit 1 wolf opgejaagd geweest .Dat 'die wolvenbond' de journalistiek zo gek heeft gekregen om te zwijgen over de locatie vind ik opmerkelijk. De reuzen panda's in Rhenen krijgen al amper aandacht laat staan 1 wolf zonder bekende woon en/of verblijfplaats

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei