Vuurwerk op straat.
Volledig scherm
Vuurwerk op straat. © DG

Raddraaiers mikken met vuurwerk op huizen: noodbevel in Edese wijk Veldhuizen

EDE - De jaarwisseling is in Ede in zijn algemeenheid rustig verlopen, maar voor een groep raddraaiers in de wijk Veldhuizen voelde burgemeester René Verhulst zich genoodzaakt een noodbevel af te kondigen. 

21 reacties

 • Roy

  5 jaar geleden
  Nogmaals, som de incidenten eens op.
 • Dhjana

  5 jaar geleden
  Als Edese kan ik ook wel een paar Arnhemse wijken noemen. Fijn dat we allebei onze topografie op orde hebben.
 • Titus

  5 jaar geleden
  Hij heeft de statistiek anders al mee...Andere nieuwsbronnen leggen de verbanden  met Marokkaans-Nederlandse wel wat duidelijker.
 • de gelderse gravin

  5 jaar geleden
  lieve rené, je eerste vuur(werk) doop op typisch ambtelijke wijze doorstaan. ook jij hebt niets gedaan ! de/ jouw toon is gezet, niets dat hen nog belet....en daar zaten wij edenaren dan weer ( in de kou ) van de regen in de drup. happy sokken ! beste edenaren ik wens u een veilig 2018 gelardeerd met een beetje liefde en zo !
 • Dhjana

  5 jaar geleden
  Ah, oké. Dus omdat er dingen in de media waren zo'n dikke acht jaar geleden, moet het nu maar een soort afgesloten ghetto worden. Ja, logisch...?? Weet je, Patries, van Eemshaven tot Eijsden, criminaliteits-vrije wijken bestaan niet. Dus waar moeten al die 'normale' mensen naartoe verhuizen? Wat je zegt heeft weinig met feiten te maken. Maar wel met stemmingmakerij. Wat schieten we daarmee op eigenlijk?

In samenwerking met indebuurt Ede