Volledig scherm
De redacties Vallei en Rivierenland van De Gelderlander zitten sinds kort in het voormalige pand van de Rabobank in Rhenen. © CMC Bedrijfsmakelaars

Redactie De Vallei nodigt lezers uit in nieuwe pand

RHENEN - De redactie van de edities Rivierenland en Vallei van De Gelderlander is verhuisd naar een nieuw pand in Rhenen. Donderdagmiddag om 16.00 uur wordt ons pand aan de Frederik van de Paltshof in Rhenen officieel geopend.

Volledig scherm
Logo Gelderlander. © DG

Lezers zijn bij de opening uiteraard van harte welkom. Bovendien hopen we met een prijsvraag de opening extra luister bij te zetten. Prijswinnaars maken kans op cadeaubonnen voor Moeke Rhenen, een taart van Patisserie van Woerekom en een cadeaubon van Kwalitaria Rhenen.

Wil je kans maken op een van deze prijzen, mail dan de antwoorden op onderstaande vragen naar: redactie.vallei@gelderlander.nl. Op donderdag krijgen de winnaars bericht.

Prijsvraag

De vragen gaan over de Rijnbrug bij Rhenen. Deze brug verbindt de twee gebieden waar vanuit Rhenen door De Gelderlander over geschreven wordt. Wie weet het meeste over deze brug waarover ook nu nog veel te doen is?

1: Op welke datum werd de brug geopend?
2: Hoe lang is de Rijnbrug?
3: Hoeveel auto’s rijden er bij benadering dagelijks over de brug?
4: De Rijnbrug was ooit een spoorbrug. Hoe kwam deze brug aan zijn einde? 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

De Vallei